Elimite
Intern kalender
Konfirmationsforberedelse 2014-15
smh
Konfirmationsforberedelsen for næste skoleår bliver naturligvis også præget af skolereformen, hvilket bl.a. betyder, at en del af undervisningen kommer til at ligge om eftermiddagen og samtidig bliver der nogle hele dage, som åbner op for nye muligheder i forhold til undervisningen.

Nærmere info følger!
0 · 52

Bongo
smh
Bongo 1 og 2– nyt kirkemusikalsk tilbud til dig og dit barn!

Som noget nyt har du nu mulighed for at gå til Bongo sammen med dit barn – vi tilbyder to aldersopdelte hold, som kører på skift i de tre kirker.

Vi mødes i kirken og synger, danser, hopper, leger og bruger vores sanser med f.eks. tørklæder og rasleæg. Bongo bygger ovenpå babysalmesang, men man behøver ikke at have gået til babysalmesang for at være med. Det er hygge, samvær.

Bongo er din mulighed for en dejlig hyggestund i kirken sammen med dit barn (eller dit barnebarn). Samtidig er det en rigtig god mulighed for at gøre børnene fortrolige med kirken og dens rum. Derfor kan det på mange måder også ses som en form for dåbsoplæring.
Læs mere · 0 · 98

Dagens ord