Elimite
Konfirmationer
Klaverkoncert med Anne Øland mandag d. 23. marts kl. 19.30
smh
Gistrup Kirke har fået et nyt smukt Sauter klaver - og i den anledning præsenterer vi med stolthed
Anne Øland som solist til indvielsen af dette klaver.

Det bliver uden tvivl en fantastisk og eksklusiv koncert med en af Danmarks dygtigste pianister.

Fri entré.
Læs mere · 0 · 76

Påskemåltid Skærtorsdag
smh
Skærtorsdag med spisning og gudstjeneste

Skærtorsdag den 2. april er der som sædvanlig aftengudstjeneste i Gistrup Kirke.
Men som noget nyt vil der være spisning forud for gudstjenesten kl. 18.00 i sognesalen, hvor retten naturligvis er lam.

Måltidet er med til at understrege fællesskabet. I fællesskabet gøres påskens drama nærværende. I måltidet vises forbindelsen til den første påske og indstiftelsen af nadveren.

Efter spisningen er der gudstjeneste i kirken kl. 19.30. Man kan naturligvis også deltage i gudstjenesten uden at være med til måltidet.

Af hensyn til traktementet er der tilmelding senest den 29. marts. 60 kr. for voksne og 30 kr. for børn op til 14 år.

Tilmelding på tlf. tlf. 98 31 43 39 eller e-mail: kirketjener@gistrup-kirke.dk
0 · 29

Sogneindsamling
HJÆLP KVINDER I VERDENS FATTIGSTE LANDE

Ved årets Sogneindsamling d. 8. marts 2015 blev der i Gistrup Sogn i alt samlet 11.400 kr. ind.

Indsamlingsledere Gunnar og Helle Høj siger om dagen:

"En flok konfirmander, altså piger mødte op og de var rigtig seje -de fulgtes ad rundt og nogle tog flere ruter. Tak for det.
Ved ikke, om det havde noget at gøre med kvindernes kampdag, men hvor var drengene blevet af? ;-)
Der var i år 16 indsamlere i alt mod 29 sidste år.

Det var som altid en hyggelig eftermiddag, men vi manglede rigtig mange indsamlere.
Det betød, at vi blot fik dækket 10 ruter ud af 17 og selvfølgelig blev indsamlingsresultatet noget lavere end sidste år.
I 2014 var indsamlingsresultatet for Gistrup 18.138 kr. I år blev indsamlingsresultatet 11.400,- kr. Et flot resultat i forhold til antal indsamlere.

Jeres indsats er med til at gøre en forskel - TAK til alle."

Dåbsfest med Michael Back
Velkommen til

Dåbsfest
Lørdag d. 11. april kl. 9.30 i Gistrup Kirke

• Børnegudstjeneste med sang og fortælling i kirken!

• Forfriskning / boller og kaffe

• Børnekoncert med den populære børnemusiker Michael Back
som vil synge, spille, hoppe og danse med os.

Arrangementet er målrettet børn i alderen 3 til 6 år, men alle er velkomne.
Det koster 40 kr. for børn og er gratis for voksne.

Hvis man har lyst, må man gerne medbringe barnets dåbskjole, dåbsattest og evt. dåbslys, så vil vi lave en lille udstilling.

Tilmelding senest den 6. april til sognemedhjælper
Kathrine Kofod, tlf. 4031 0544, e-mail: smh@gistrup-kirke.dk